Aktuell information

AKTUELL INFORMATION

 

2018-12-07

Inbrott i redskapsboden i natt.

Låset har klippts upp,troligen med bultsax. Plåtlådan med dess innehåll av bensindunkar,oljeflaskor och annat brännbart samt grästrimmern är stulen. Händelsen är polisanmäld.

 

 

2018-11-13

Vattnet är avstängt och säsongen är avslutad

Odlingssäsongen var lång med en riktigt varm sommar, och nu är vattnet avstängt.

Lotten ska enligt ordningsregler vara iordningställd för vintern senast den 1 november, så passa på  på att plocka undan det sista på din lott nu innan snön kommer.

 

 

2018-09-13

DEN 30 SEPTEMBER 2018 KL. 11:00.

Alla medlemmar varmt välkomna till trevlig samvaro, korvkrillning och lotteri.

Denna höstrtäff har vi gett arbetsnamnet ”DEN EGNA LOTTEN”.

Vi kan börja förbereda våra lotter inför senhösten/vintern, skörda, rensa, gräva eller bara träffa andra odlare och utbyta tankar.

Alla som saknar eller har trasiga nummerskyltar kan nu passa på att göra en fin nummerskylt till lotten. Föreningen tillhandahåller material.

 

Vill du inte arbeta med den egna lotten så kan vi även erbjuda sysselsättning såsom klippa buskar, fylla igen gropar, plocka plast och skräp och så vidare.

 

Klockan 13 börjar vi grilla och bjuda på kaffe och kaka.

 

Lotteri:

Är du intresserad av att delta i lotteri och har mycket över av det du odlat, så ta med dig (max 1 sak), det kan exempelvis vara en knippe grönsaker eller blommor, en påse potatis, en planta, en burk sylt etc. Sedan lottar vi ut sakerna.

 

2018-09-12

//Styrelsen

 

 

2018-08-28

Höstträff söndagen den 30 september kl 11:00

Vi träffas vid grillplatsen kl. 11:00 för information om aktiviteterna under dagen. Korvgrillning, kaffe och bulle serveras när vi är klara,dock senast kl 14:00. Alla är hjärtligt välkomna.

//Styrelsen

 

 

2018-07-24

Det är torrt och eldningsförbud råder.

Man får inte elda i de ordningställda grillarna, och självklart inte på sin egen lott (i enlighete med ordningsreglerna).

Var gärna sparsam med vattnet, och vattna inte gräsmattan på området.